lördag 20 september 2014

Kung Konstantin och Drottning Anne-Marie har firat Guldbröllop


Kung Konstantin och Drottning Anne-Marie av Grekland har firat Guldbröllop. Den 18 september var det 50 år sedan de gifte sig i Aten.

Inför guldbröllopsfirandet hade de samlat familj och vänner i Aten för att fira med en stor middag och fest. De fem barnen fanns på plats och hade rest till Grekland för att fira. Från London kom Prins Pavlos och Prinsessan Marie-Chantal. Konstantin och Anne-Maries äldsta dotter, Prinsessan Alexia och maken Carlos Morales bor på Lanzarote. Prins Nikolaos och makan Prinsessan Tatiana bor numera i Aten precis som Kung Konstantin och Drottning Anne-Marie. Yngsta dottern, Prinsessan Theodora bor i Los Angeles och yngste sonen, Prins Philippos har studerat i USA.

Kung Konstantins systrar, Drottning Sofia av Spanien och Prinsessan Irene av Grekland, deltog i festen liksom Drottning Anne-Maries båda systrar, Drottning Margrethe av Danmark och Prinsessan Benedikte. Även Prinsessan Elena av Spanien och Prinsessan Benediktes äldsta dotter, Prinsessan Alexandra, fanns med bland gästerna.






Prins Pavlos och Prinsessan Marie-Chantal


Prinsessan Alexia med maken Carlos Morales


Prins Nikolaos och Prinsessan Tatiana


Prinsessan Theodora och Prins Philippos


Prinsessan Benedikte och Drottning Margrethe


Drottning Sofia och Prinsessan Irene av Grekland


Prinsessan Elena av Spanien


Prinsessan Alexandra av Sayn-Wittgenstein-Berleburg med maken Greve Jefferson


Ex-Kung Simeon av Bulgarien och Ex-Drottning Margaritha


Prins Alexander av Jugoslavien och Prinsessan Katherine
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...