fredag 7 mars 2014

Kronprinsessan Victoria berättar om sin glädje över att bli moster

Expressen 7 mars 2014

Tidningen Expressen fick ett kort samtal med Kronprinsessan Victoria när hon besökte Paris i torsdags och frågorna kretsade kring kungafamiljens nya lilla prinsessa, Leonore.

Kronprinsessan Victoria glädjer sig åt att ha blivit moster. Hon berättar att det var Prinsessan Madeleine själv som ringde till henne och berättade att hon och Chris hade fått en dotter. Victoria har ännu inte träffat lilla Leonore själv, men hon har förstås fått många bilder skickade till sig. Prinsessan Estelle har också fått se bilderna och tycker att det är roligt, men hon är ännu för liten för att förstå att hon har fått en kusin. "Hon ser att det är en söt liten flicka. Något mer än så tror jag inte att hon förstår", säger Victoria.

Kronprinsessan Victoria tycker att Leonore liknar Chris väldigt mycket och att hon är en enormt söt liten tjej. Om Prinsessan Leonores namn säger Victoria: "Jag tycker att det var ett väldigt sött namn. Jättevackert. Det blir nog väldigt bra".

Nu längtar Victoria efter att få träffa lilla Leonore i  New York och planerar att åka dit när det passar. Presenten är redan inköpt, berättar hon.


I helgen skulle Kronprinsessan Victoria ha åkt till Paralympics i Sotji, men resan ställdes in på grund av den oroande händelseutvecklingen i Ryssland och Ukraina. Under fredagen skickade hon istället ett telegram till de svenska deltagarna inför kvällens invigning: ”Jag vill framföra mina varma lyckönskningar till hela den svenska paralympiska truppen med förhoppning om goda prestationer och fina minnen. Victoria”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...