måndag 8 juli 2013

Zara Phillips och Mike Tindall väntar sitt första barn

Det är ännu en bebis på gång i det brittiska kungahuset. Prins William och Hertiginnan Catherine väntar sitt första barn vilken dag som helst och på måndagen gick det brittiska hovet ut med nyheten att även Zara Phillips Tindall och maken Mike Tindall väntar sitt första barn, som beräknas födas vid nyår.

32-åriga Zara är dotter till Prinsessan Anne och barnbarn till Drottning Elizabeth. I juli 2011 gifte sig Zara och Mike i Edinburgh, Skottland och förra året tävlade Zara för det Brittiska ridlandslaget vid London OS och vann en lagmedalj i silver.

På hovets hemsida står det att läsa:
Mr och Mrs Mike Tindall är glada att meddela att Zara Tindall väntar barn till nyår.
Princess Royal och Captain Mark Phillips, Mr Phillip and Mrs Linda Tindall, och medlemmar från båda familjer är förtjusta över nyheten.
Det här barnet blir det första för Mike och Zara och det tredje barnbarnet för Princess Royal.

Prinsessan Anne (Princess Royal) har två barnbarn sedan tidigare, Savannah och Isla, som är döttrar till sonen Peter Phillips och hans fru Autumn.

Blivande morbrodern Peter Phillips är glad över sin yngre systers babynyheter och kommenter med: "Vi hade kusiner när vi växte upp så det är trevligt att ha familj, att ha kusiner att leka med. Det är fantastiskt." På frågan om Zara kommer att fortsätta att tävla i hästhoppning under sin graviditet, säger han, "Det är helt och hållet upp till henne. Det är hennes beslut."


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...