torsdag 9 maj 2013

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill deltog under Kungaparets besök i New York


Det svenska kungaparet är på besök i USA under några dagar. Där ska de delta i 375-årsjubileet för skeppet Kalmar Nyckels ankomst till Delaware och den första svenska bosättningen i USA. Under den första dagen i New York deltog även Prinsessan Madeleine tillsammans med fästmannen Chris O'Neill.

Efter en guidad tur vid nationalmonumentet Castle Clinton åkte Kungaparet, Prinsessan Madeleine och Chris båt till Ellis Island, en ö som varit immigrantstation i slutet av 1800-talet. Turen gick sedan vidare till Liberty Island där Frihetsgudinnan står. Lunch intogs på restaurang Red Rooster i Harlem som drivs av den svenske kocken Marcus Samuelsson. 


Prinsessan Madeleine fotograferade Chris tillsammans med den svenske kocken Marcus Samuelsson under lunchen på Red Rooster. På Facebook skriver hon: "Chris och jag var med mina föräldrar på RedRooster med vår talangfulle svenske kock Marcus Samuelsson."


Under båtturen till Ellis Island fotograferade Prinsessan Madeleine Frihetsgudinnan och skrev: "Besök på Ellis Island den här morgonen med mina föräldrar under deras officiella besök i NYC!!".
Aftonbladet 9 maj 2013.
*Se bilder från besöket här- APA-PictureDesk
*Fler bilder- Lehtikuva.fi
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...