fredag 22 mars 2013

Prinsessan Caroline har blivit farmor- Andrea Casiraghi och Tatiana fick en son

Från Hello.com

Prinsessan Carolines äldste son Andrea Casiraghi och hans fästmö Tatiana Santo Domingo har blivit föräldrar för första gången. I torsdags födde Tatiana en pojke.

Prinsessan Carolines pressansvarige bekräftar nyheten om att hon har blivit farmor: "Hennes kungliga höghet Prinsessan Caroline har glädjen att tillkännage födelsen av sin sonson, född den 21 mars 2013. Både mor och barn mår bra."

Den nya medlemmen familjen Grimaldi kommer inte att kunna bli en framtida tronarvinge eftersom Andrea och Tatiana inte är gifta ännu. Paret har sin bas i Paris och barnet kommer att växa upp där.

Tatiana är barnbarn till den framlidne Colombianske mega-mogulen Julio Santo Domingo och hon kommer att ärva en ofantlig förmögenhet på 6 miljarder dollar som hon delar med sin yngre bror Julio Mario Santo Domingo III.
Trots sin rikedom har hon arbetat hårt för att etablera det etiska klädmärket Muzungu Sisters, som hon har grundat tillsammans med sin affärspartner Dana Alikhani, dotter till en iransk affärsman.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...