onsdag 27 februari 2013

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill på planeringsmöte inför bröllopet

Foto: kungahuset.se
Inför förra helgen kom Prinsessan Madeleine hem till Sverige för att vara med och fira Prinsessan Estelles födelsedag på lördagen. Då hade fästmannen Chris O'Neill inte möjlighet att vara med, men ett par dagar senare anlände han till Stockholm med flyg från London. Häromdagen var det nämligen planeringsmöte inför det kommande bröllopet tillsammans med Kung Carl Gustaf och Drottning Silvia.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill anlände vid 9-tiden på tisdagsmorgonen till Stockholms slott med en av hovets bilar och gick sedan över borggården upp till Kungens kontor där mötet skulle hållas. Efter en stund dök även Prins Carl Philip upp för att vara med han också. Planeringsmötet höll sedan på under dagen och framåt eftermiddagen sågs sedan Prinsessan Madeleine och Prins Carl Philip lämna slottet.
Chris O'Neill kommer att stanna veckan ut i Sverige med Prinsessan Madeleine, berättar hovets informationschef Bertil Ternert för Aftonbladet. "De kommer självklart arbeta med planeringen av bröllopet", säger han.

Tidningen Expressen skrev för några dagar sedan om att Prins Carl Philip ska vara Chris bestman vid bröllopet. Bertil Ternert dementerar detta till Aftonbladet. "Det har påståtts i media att Prins Carl Philip ska vara bestman på Prinsessan Madeleines och Chris O'Neills bröllop. Prinsen känner inte igen sig i den beskrivningen. Så det är alltså inte aktuellt", säger han.

*Prinsessan Madeleine och Chris anländer till slottet- Se bilderna här
*ANP Foto
*APA PictureDesk


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...