lördag 16 februari 2013

Italienska tidningen Chi visar bilder från Kates och Williams solsemster


Hertiginnan Catherine semestrade med maken Prins William och sin familj förra veckan på den karibiska ön Mustique. Nu har den italienska tidningen Chi publicerat bikinibilder på Kate smygtagna under en strandpromenad och även andra tidningar har sedan hakat på. På bilderna ses Kate och William gå arm i arm på stranden iklädda badkläder. Prins William i blå badshorts och Kate i en blå bikini. Möjligen kan man skymta en liten mage på Kate som nu beräknas vara i fjärde månaden.

Även i höstas råkade Kate och William ut för att bli fotograferade under en semester. Då hade de lånat ett avskilt hus i Frankrike och blev fotograferade på långt håll av paparazzi-fotografer när de solade på terrassen. Flera av de bilderna visade Kate topless.
Årets badbilder är dock tagna på en strand som är öppen för andra semesterfirare. Den australienska tidningen Woman´s Day, som också publicerat bilderna, hävdar att de är tagna av andra som solat och badat på samma strand och inte av gömda paparazzifotografer.

Även den amerikanska tidningen Star har Kate på omslaget.

Franska tidningen Voici.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...