torsdag 31 januari 2013

Prinsessan Madeleines och Chris bröllop kommer att tv-sändas

Foto: kungahuset.se
När Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill gifter sig i Slottskyrkan den 8 juni kommer vigseln att visas i tv. Detta berättar Prinsessan Madeleine för tidningen Expressens New York-reporter som sökt upp henne utanför hennes kontor på World Childhood Foundation på Manhattan i New York förra veckan.

Prinsessan Madeleine, klädd för en kall vinterdag i en beige dunjacka med pälskrage från Parajumpers, svarade på några frågor från Expressens reporter angående hennes och Chris kommande bröllop.
"Självklart så ska det svenska folket få ta del av vårt bröllop. Det känner jag varmt för. Det tycker jag är en självklarhet", säger hon.
"Sedan vet jag inte hur stor del det kommer att vara. Om det blir bara i kyrkan eller hela kvällen. Men självklart kommer en viss del att tv-sändas".

Hon poängterar att det dock inte är helt upp till henne att helt bestämma hur det kommer att bli. "Det är något vi diskuterar just nu hemma inom familjen. Till sist är det ju pappa som bestämmer tillsammans med oss".
Prinsessan Madeleine berättar att svenska folket absolut ska få ta del av vigseln, något annat är inte aktuellt. Just nu diskuteras vilka tv-kanaler som ska vara med och sända.

*Se Expressens bilder på Prinsessan Madeleine här-Lehtikuva.fi
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...