tisdag 25 december 2012

Drottning Elizabeth och den brittiska kungafamiljen deltog vid juldagens gudstjänst i Sandringham

Från Daily Mail/Mail Onlines webbsida den 25 december.
Drottning Elizabeth har återhämtat sig efter den förkylning som hindrade henne från att delta i söndagens gudstjänst i Sandringham. På juldagen kom hon på eftermiddagen till den årliga julgudstjänsten i St Mary Magdalene kyrka tillsammans med sin familj. Drottning Elizabeth bar en turkos dräkt och hatt och anlände till kyrkan i bil tillsammans med två av sina barnbarn, Prinsessorna Beatrice och Eugenie. De hjälpte även henne att ta hand om de blommor som hon fick ta emot av folk som samlats utanför kyrkan efter gudstjänsten. Den övriga kungafamiljen promenerade till kyrkan.

Prins Philip fanns med i år. Förra året var han på sjukhus med hjärtproblem. Prins Charles och Camilla var där, men i år var varken Prins William eller Prins Harry med. Prins William och Catherine firar jul med familjen Middleton och Prins Harry är på tjänstgöring i Afghanistan.

Prins Andrew kom till gudstjänsten liksom Prins Edward och Sophie med dottern Louise. Prinsessan Anne kom med sin man Timothy Laurence. Prinsessan Annes son Peter Phillips kom med sin fru Autumn och dottern Zara Phillips kom med maken Mike Tindall.

Prins William och Hertiginnan Catherine firar i år jul i Bucklebury i Berkshire med Catherines föräldrar Carole och Michael Middleton och syskonen Pippa och James. På juldagsmorgonen deltog hela familjen vid en julgudstjänst i St Mark's kyrka i Englefield, Berkshire. Kate var klädd i en vinröd kappa från Hobbs och en röd halsduk.

Se bilder här i Daily Mail
Se fler bilder här- Zimbio 

På juldagseftermiddagen sänds Drottning Elizabeths årliga jultal. Talet spelas in i förväg och nytt för i år är att det kan ses i 3D.

Drottning Elizabeths jultal 2012 finns att se här på YouTube 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...