fredag 11 november 2011

Prins William och Catherine håller middag på St James's Palace

På torsdagskvällen var Prins William och Catherine värdar för en välgörenhetsmiddag med 120 gäster, som hölls på St James's Palace i London. Middagen hölls till förmån för National Memorial Arboretum Appeal, en stiftelse som Prins William är beskyddare för. De driver ett center och en minnesplats för hedrandet av stupade britter i krig, som anhöriga kan besöka. Ett minnesmonument finns vid centret i Staffordshire.

Den 11 november är det Remembrance Day i Storbritannien då man hedrar de stupade. Symbolen för detta är en röd vallmoblomma och en sådan bär man på sina kläder ett par veckor innan Remembrance Day. Både Prins William, Catherine, Prins Charles och Camilla har haft denna blomma på sig under sina senaste officiella framträdanden.

Prins William arbetar själv inom det militära som helikopterpilot. Han kommer nästa år under sex veckor att vara stationerad på Falklandsöarna på basen Mount Pleasant RAF där man hjälper sjömän som har fått problem ute på havet.


Se bilderna här

I Daily Mail:
The Duke and Duchess of Cambridge host a charity dinner at St James's Palace for the National Memorial Arboretum Appeal.

I  franska Pure People:
Le Prince William et son épouse la duchesse de Cambridge recevaient au Saint James Palace.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...