fredag 4 november 2011

Prins Albert och Charlene berättar om bröllopsryktena i tv-intervju

Prins Albert och Charlene har varit i New York för Princess Grace Awards och banden till USA är starka eftersom Albert har släkt där genom sin mamma Prinsessan Grace. Han har besökt alla USAs stater, berättar han i en intervju med tv-showen Today. I den exklusiva intervju med paret berättar de om ryktena kring sitt bröllop i sommras.

Prins Albert får frågan om varför han gift sig just nu när han har varit ogift så länge. "Det kändes rätt just nu och det var helt enkelt rätt timing", är hans svar. Han har känt press på att gifta sig mest utifrån men även lite från familjen.
Charlene berättar att hon var väldigt fokuserad på sin bröllopsdag, lite som inför en OS-tävling. Att hon skulle ha velat fly från bröllopet tillbakavisar hon bestämt. "Varför skulle vi ha gått igenom all planering och all ansträngning inför bröllopet om vi var motvilliga till det, det låter lustigt", säger hon med ett skratt.

Prins Albert har fått kritik för att han såg för allvarlig ut under bröllopsakten. Han tycker själv att han försökte le mot Charlene och uppmärksamma henne. "Men det var väl inte nog för somliga", tillägger han.
Albert och Charlene lämnar nu alla rykten bakom sig och hoppas att de inte kommer tillbaka.


Se intervjun här:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...