onsdag 10 augusti 2011

Zara tävlar på Gatcombe Park

I helgen var det hästtävling på Gatcombe Park i England. Gatcombe Park ligger i närheten av Gloucestershire och är Prinsessan Annes hem. Annes familj fanns på  plats under de tre dagar som tävlingarna pågick och hennes dotter Zara tävlade med sin häst Toytown på söndagen, som var den sista dagen för Gatcombe Horse Trials. I publiken fanns hennes pappa, Mark Phillips, mamma, Prinsessan Anne, hennes bror Peter Phillips med sin fru Autumn och lilla dotter Savannah. På plats fanns också Zaras nyblivne make Mike Tindall, som hade tagit ledigt från rugbyträningen för att titta när hustrun tävlade.
Söndagens tävling blev också sista gången som Zara rider sin häst Toytown, som har blivit 18-år och nu ska gå i pension. Med Toytown har Zara vunnit många tävlingar och det blev ett känslomässigt farväl för henne denna sista dag med sin tävlingshäst.

Peter och Autumn Phillips 7 månader gamla dotter var också med. Hon är Prinsessan Annes första barnbarn och Drottning Elizabeths första barnbarnsbarn. Förra helgen var Savannah med sina föräldrar i Edinburgh när Zara och Mike gifte sig. Autumn sågs gulla med henne utanför Holyroodhouse där de bodde under bröllopet och nu visades hon alltså upp igen, lika söt som vanligt.

Bildspel:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...