onsdag 10 augusti 2011

Spanska kungafamiljens semester

Hela den spanska kungafamiljen har som bekant semestrat på Mallorca den senaste veckan. Mycket av deras tid har kretsat kring seglingstävlingen Copa del Rey där både Felipe och Cristina har deltagit. Det har också varit en del officiella åtaganden kring tävlingen som middagar och en prisutdelning.
Nu när tävlingen är slut kan den spanska kungafamiljen börja sin privata semester med sol och bad. Det nya numret av den spanska tidningen Hola skriver om kungafamiljens semester och visar bilder från en privat båttur ute på havet.

För några dagar sedan sågs hela familjen gå ut och äta lunch tillsammans.
Bilden på tidningen är från det tillfället.

Det blev en dag med sol och bad från båten "Fortuna" för hela den spanska kungafamiljen. Kung Juan Carlos var inte med, men det var däremot Kronprins Felipe och Letizia med sina båda döttrar, Drottning Sofia, Prinsessan Cristina och hennes man Inaki med sina fyra  barn, samt Prinsessan Elena med sina två barn.
På båtbilden syns Letizia i bikini och hatt, Felipe med döttrarna Leonore i blå tröja och Sofia mitt emot. I fören syns Cristinas dotter Irene och Elenas dotter Victoria.

Här kan man se tidningssidorna från Hola:
Badbilderna från båtturen finns här.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...