torsdag 4 augusti 2011

Ingen smekmånad för Zara och Mike

Redan på tisdagen var Zara Phillips igång igen efter helgens bröllop med Mike Tindall. Klädd i jeans och tröja lanserade hon en egen klädkollektion med ridkläder för barn som har fått namnet 'ZP 176 Kids collection'. Hon samarbetar med klädföretaget Musto och har även en liknande kollektion för vuxna. Men kläddesigner är inget hon vill bli, hon vill helst rida och vara utomhus säger hon till tidningen The Mirror. Med sig hade hon också sina två guddöttrar Nell Maude och Jaz Jocelyn som fick vara modell för kläderna. De var också brudnäbbar på hennes bröllop.
Bildspel
Zara berättar om sin bröllopsdag. "Bröllopsdagen var fantastisk och att ha alla vänner där samlade för oss båda, det var det bästa". Hon kommer att behålla efternamnet Phillips i professionella och officiella sammanhang, men kommer att heta Tindall privat. Någon smekmånad finns det tyvärr ingen tid till just nu, de är båda upptagna med sina jobb. Mike har återvänt till träningen inför världscupen i rugby nästa månad. "Lite synd att vi inte hinner med en smekmånad just nu där vi kan landa lite och ta igen en del sömn", säger Zara.
Zara har också berättat varför Mike hade samma kläder på sig dagen efter bröllopet. Hon säger att de bodde på olika hotell natten innan bröllopet och Mike hade glömt kvar sin väska med sina kläder på sitt hotell och hade inget annat att ta på sig dagen efter. "Jag visste att det skulle se illa ut", säger hon. "Jag är glad att jag inte glömde mina".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...