onsdag 17 augusti 2011

Bilderna från Victorias dag

Det blev en spännande dag för Kronprinsessan Victoria idag. När hon närvarade vid prisutdelningen av 'Årets svensk i världen' på Grand Hotel i Stockholm tidigare på dagen visste hon såklart att nyheten skulle komma senare under dagen. Victoria såg lika glad ut som vanligt, men ingen kunde veta att hon bar på en hemlighet.

Senare under eftermiddagen och kvällen samlades pressen utanför Slottet och Victoria och Daniels hem på Haga för att få en skymt av paret. Strax innan klockan 18.00 kom de åkande i varsin bil från slottet och kvällstidningarna filmade dem och man såg dem genom bilrutan le och vinka glatt.
Vid 19.30- tiden dök Daniel upp utanför sitt gym där Expressen stod och de gratulerade honom. Han tackade och sa att de är lyckliga och att nu har de ett halvårs väntan. Aftonbladet får också en kommentar av Daniel där han säger att de förstås är jättelyckliga och glada och att de tar en dag i taget.

Hovets förra presschef, Elisabeth Tarras-Wahlberg kommenterar Victorias graviditet och säger att hon är glad för Victorias skull och har gratulerat henne. Hon vill inte säga hur hon fick veta nyheten, men säger att det inte var genom tidningarna.
Några vänner till Victoria och Daniel som kvällstidningarna har ringt upp säger att det var en glad nyhet, men att de inte visste något förrän de läste om det i tidningarna.

Victoria och Daniels program fortsätter som vanligt. Redan imorgon kommer de att synas igen då de ska närvara vid det 39:de nordiska juristmötet i Stockholm. Den 21 augusti, på söndag, ska Victoria närvara vid den nationella minnesstunden i Oslo. Den 25 augusti närvarar både Victoria och Daniel vid firandet av norska Kronprinsparets 10-åriga bröllopsdag i Oslo.

Bildspel från prisutdelningen:
Peter Wallenberg, 85-år, tog emot priset för 'Årets svensk i världen'

Daniels kommentar.

Länkar till nyheten:
Expressen om namn
Expressen- Statsministern gratulerar
Expressen- Lyckönska Victoria och Daniel
Aftonbladet-tv- Daniels kommentar
Aftonbladet- Elisabeth Tarras-Wahlberg
Aftonbladet- Live-tv från Slottsbacken
Aftonbladet- tv- folkets reaktioner
Aftonbladet-tv- När Victoria föddes
Aftonbladet- Om Victoria och Daniels kärlekssaga
SvD 1, SvD2, DN1, DN2, DN3, DN4, GD.se, GP, GP2, GP3
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...