fredag 8 juli 2011

Svenska kungafamiljen i Paris

Det verkar som att den svenska kungafamiljen passar på att ta en gemensam semester efter att förra helgen ha varit på bröllop i Monaco. Kungafamiljen har sitt sommarhus Villa Mirage i Sainte-Maxime på Franska Rivieran och där sågs Kungen, Silvia, Carl-Philip och Sofia semestra innan bröllopet. De blev fotograferade när de solade och badade från sin båt Polaris.
Nu har de åkt vidare från Rivieran till Paris där fotografer fångade dem på bild när de promenerade på stadens gator. Den här gången var hela kungafamiljen med, även Victoria, Daniel och Madeleine.
Nästa vecka, den 14 juli, fyller Victoria år och kungafamiljen kommer att fira Victoriadagen i Borgholm som vanligt.

Noterat från bilderna: Madeleine och Sofia ses för första gången tillsammans på bild. De ser inte ut att vara bästa vänner eller är de bara besvärade av fotografen?
När det gäller bilderna på Victoria, ser det faktiskt inte ut som att hennes mage är lite rund eller är det bara klänningen som gör det? Hon såg faktiskt inte heller ut som vanligt på Monacobröllopet. Inte riktigt i form, tyckte jag. Blir det några nyheter där får framtiden utvisa.
Här är länken till bilderna: Kungafamiljen i Paris
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...