onsdag 22 juni 2011

Zara Phillips möhippa

Klicka på länkarna i texten för att se bilderna.

Den 30 juli gifter de sig, Prinsessan Annes dotter Zara Phillips och fästmannen, den engelske rugby kaptenen, Mike Tindall. 
Förra helgen var Mike iväg på sin svensexa i Miami, Florida. Bilderna i tidningarna visade att det festades en hel del och en barnota som gick på 20 000 dollar.
Nu var det Zaras tur att ha sin möhippa och hon ville inte vara sämre. I helgen åkte hon och 19 kompisar, däribland svägerskan Autumn Phillips, till Portugal och lyxresorten CampoReal Golf Resort and SPA vid Silver Coast. Zara och Mike bygger en 6 miljoners semestervilla i närheten, så platsen är ett favoritställe.
Första dagen på resan sågs Zara utklädd i en kort,rosa tyllkjol och en rosa mjukisko i ett band runt halsen. Senare sågs hon även i en rosa, långhårig peruk i Lady Gaga stil.
Under helgen sågs tjejgänget äta på en strandrestaurang, spela drinkspel, sola på stranden och ha grillfest på kvällen. Nästa dag hyrde de båtar och åkte ut på havet. Trötta efter helgen åkte de sedan hem igen på söndagen.
Senare på söndagen hemma i England spelade Zaras kusin, Prins Harry, en polomatch för välgörenhet på Beaufort Polo Club i Glouchestershire. Eftersom Zara liksom sin mamma, Prinsessan Anne, bor i detta grevskap, passade det bra att kolla in kusinen som spelade. Zara kom till matchen tillsammans med fästmannen Mike, sin bror Peter Phillips med sin fru Autumn som ju också hade varit med i Portugal. Med sig hade Peter och Autumn sin 6 månader gamla dotter Savannah.
Kusinerna trivs ihop och hade en kul eftermiddag. Prins Harry och Mike skojade och brottades på gräset, Zara var också med på ett hörn. Zara och Mike höll sig nära varandra och kramades mest medan de tittade på matchen och hejade på Harry.


Bildspel från Hello- polomatchen
Bilder från The Sun- polomatchen
Prins Harry -Mail online
Peter Phillips dotter Savannah
Peter Phillips och hans fru Autumn
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...