tisdag 14 juni 2011

Prins Philip har firat sin födelsedag

Prins Philip fyllde 90-år den 10 juni och i söndags blev han firad av sina barnbarn på den lyxiga restaurangen "The Waterside Inn" i Bray i närheten av Windsor.
På förmiddagen hade de alla närvarat vid en gudstjänst i St George Chapel i Windsor. Efter det hade Prins Philip, enligt tidningen Daily Mail, en champangemottagning för 750 vänner och därefter en privat lunch för släktingar. Men på kvällen var det dags för fem av hans barnbarn att bjuda sina farföräldrar på födelsedagsmiddag. William och Catherine var där liksom Zara Phillips, Peter Phillips med sin fru Autumn, samt systrarna Beatrice och Euginie. Harry var redan upptagen med en välgörenhetsmiddag i Ascot och kunde därför inte komma.
Gästerna sågs komma ut från restaurangen med små blå-och-vitrutiga paket i händerna. Vad de innehöll är okänt, men Daily Mail tror att de innehöll bitar från födelsedagstårtan som de skulle ta med sig hem.
Prins Philip kom ut med den franske restaurangägaren Michel Rouxs kokbok i handen, som han hade fått av  restaurangpersonalen.
Bilder från restaurangbesöket

Slutligen, nu är årets kungliga Ascot igång i England och pågår under veckan. Många tjusiga hattar, kungligheter och andra kändisar kan man se där förutom hästtävlingarna.
Bilder från Ascot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...